Star Warsin valomiekkojen lisääminen Fortiniteen on saanut monen innostumaan. Kuitenkaan lajin supertähti Turner ”Tfue” Tenney ei pidä valomiekkoja hyvänä asevalintana.

Paljon odotettu Starwars x Fortnite päivitys näki päivänvalon joulukuun 14. päivä liittäen legendaarisen science-fictionin ja yhden maailman menestyneimmän videopelin yhteen.

Päivityksen isoin tarkoitus on promota uutta The Rise of Skywalker -elokuvaa. Peliin tuli päivityksen myötä paljon teeman mukaista sisältöä, kuten laseraseet, TIE -lentoalukset ja tietysti valomiekat.

Kokeiltuaan valomiekkoja, Tfue tuli nopeasti johtopäätökseen, että valomiekat eivät ole tähtipelaajan mieleen.

Entinen FaZe Clan -pelaaja käytti paljon voimasanoja kuvaillessaan mielipidettään valomiekoista striiminsä aikana.

Hän myös mainitsi että miekat vaikeuttavat rakentamista pelin tiimellyksessä. Sillä valomiekka kädessä on vaikeampaa korvata seiniä taisteluissa.

Kun yksi katsojista kysyi valomiekan käytöstä kilpailullisilla kentillä, Tfuen mielipide siitä, että valomiekka olisi hyödytön kilpakentilla tuli kaikille selväksi.

Valomiekoilla on kuitenkin supertähden mukaan yksi iso hyötykin. Ne nimittäin parantavat pelaajan näkökykyä (field of view), eli leventävät pelaajan kenttänäkymää.

Field of view on ollut iso puheenaihe Fortniten kilpakentillä ja moni onkin toivnut Epic Gamesia lisäämään kyseisen ominaisuuden peliin. Valomiekat parantavat tätä ominaisuutta, joten on niistä ainakin jotain hyötyä pelaajille.

 

lähde: dexerto

kuva: dotesports, hitc