Ruotsalainen eurheiluorganisaatio Ninjas in Pyjamas ilmoitti eilen julkaisemassaan tiedotteessaan, että sen CS:GO-joukkueen pitkäaikainen pelaaja Adam ”friberg” Friberg tulee jättämään joukkueen taaksensa. Organisaation tiedotteessa Fribergiä kuvailtiin erinomaiseksi joukkuejäseneksi ja joukkueen positiiviseksi voimaksi. Tiedotteessa ei kuitenkaan tullut ilmi, kenen aloituksesta päätös tehtiin.

Fribergin tilalle joukkueeseen on palkattu 19-vuotias ruotsalaispelaaja Fredrik ”REZ” Sterner. Sterner on aikaisemmin pelannut ruotsalaisessa Epsilon-joukkueessa, joka on niittänyt kiitettävää menestystä lajin turnauksissa ja saavutti esimerkiksi viime vuoden Dreamhack Nordic Championshipissa kultasijan.

Samalla Ninjas in Pyjamas vihjasi, että Sternerin palkkaaminen on myös osa organisaation pitkäaikaisia suunnitelmia. Tarkoituksena on yhdistää joukkeeseen sekä vanhoja että nuoria pelaajia, ja arvatenkin näin varautua vanhempien pelaajien eläköitymiseen.

Sterner itse oli erityisen iloinen päästessään taas pelaamaan vanhan joukkuetoverinsa ja ystävänsä William ”draken” Sundinin kanssa. Myös joukkueen tulevaisuus näyttää Sterneristä aurinkoiselta: ”Olen erittäin iloinen mahdollisuudesta päästä pelaamaan osana NiPiä. Tämä on jokaisen alan kärkeä tavoittelevan pelaajan unelma, ja uskon vahvasti että tulemme pääsemään vielä huipulle.”

Lähde: Ninjas in Pyjamas Kuvalähde: Aftonbladet