League of Legendsin täyttämä viikonloppu on nyt ohi. Torontossa ja Krakovassa pelatut finaalit ja pronssipelit toivat kesän LCS-kaudelle arvoisensa lopetuksen. Amerikoissa ennakkosuosikki Team SoloMid onnistui varmistamaan paikkansa Worlds-turnaukseen, päihittäen Cloud9:n tuloksella 3-1. TSM on osallistunut jokaiseen Worlds-turnaukseen ja voitollaan varmistavat, ettei tämä vuosi jää poikkeukseksi.

Pronssipelissä tiukkaa taistelua, Immortalsin päihittäessä Counter Logic Gamingin luvuin 3-2. Kevätkauden voittaja CLG varmisti kuitenkin häviöstä huolimatta paikkansa Worldseille, keräten tarpeeksi pisteitä kausilla yhteensä. Cloud 9:n ja Immortalsin kerätessä vain 100 ja 120 -pistettä, CLG pystyy osallistumaan kilpailuun heidän 130:llä pisteellä.

Euroopassa ennakkosuosikit loistivat niin finaalissa, kuin myös pronssipelissäkin. Finaalissa G2 päihitti kauden yllättäjän, Splycen luvuin 3-1. G2 oli varmistanut paikkansa turnaukseen finaaliin astuessaan, voittaen kevätkauden finaalin Origeniä vastaan.

Pronssipelissä ennakkosuosikkina nähty H2K Gaming onnistui viemään voiton Unicorns of Lovea vastaan, varmistaen oman paikkansa Worlseille. Kevätkaudella 30 ja kesäkaudella 70 pistettä ansainnut joukkue ohitti nyt toiseksi tulleen Splycen kymmenellä pisteellä.

Tulokset:

NA LCS

Team SoloMid Vs. Cloud9 – 3-1

Immorals Vs. Counter Logic Gaming – 3-2

EU LCS

G2 eSports Vs. Splyce – 3-1

H2K Gaming Vs. Unicorns of Love – 3-1

 

Lähde: lol.gamepedia.com

Kuvalähde: Daily Dot eSports