Game Awardsin tuottaja Geoff Keighley julkaisi Twitterissä tiedon, että ensi viikon Game Awardeissa tullaan näkemään ensimmäiset livepelit Playerunknown's Battlegroundsin uudesta kartasta Valle Coronadosta. Game Awardseissa nähdään myös mahdollisesti PUBGin palkitsemista, sillä peli on ehdolla kolmessa kategoriassa.

Uudesta aavikkokartasta on tihkunut lisätietoja viimeisten viikkojen aikana tasaiseen tahtiin, ja Valle Coronadon kartta on näistä tiedoista merkittävin. Aikaisemmin ei edes kartan virallinen nimi ollut julkista tietoa, ja karttaa kutsuttiinkin sen koodinimellä "Murderland" jonkun aikaa.

Valle-Coronado_eurheilu

Valle Coronadon ensimmäiset livepelit starttaavat Game Awards -tapahtumassa 7. päivä joulukuuta, kutsuvieraskattauksella. Pelit nähdään Game Awardsin twitch-kanavalla, myöhemmin julkaistavan aikataulun mukaisesti.

Jos livepelit sujuvat mutkitta, voi karttaa odottaa kaikkien pelaajien testattavaksi lähitulevaisuudessa. Viimeviikkoisten huhujen mukaan kartta olisi voinut tulla jo viikolla 49 testiservereille, mutta Game Awardsin julkistus leikkasi siivet tältä toiveelta. Sormet siis ristiin ja toivokaamme ongelmatonta livetestaamista kutsuvieraille, jotta kartta saataisiin kaikkien pelattavaksi mitä pikimmiten.

Lähteet: Game Awards Twitter, Game Awards, Reddit  Kansikuva: Game Awards Twitter