Laitevalmistaja Asuksen sponsoroiman ja Suomen Overwatch-parhaimmiston yhteen kokoavan GameXpo-turnauksen lohkovaihe on päättynyt. Turnaus jatkuu seuraavan kerran marraskuun 3.-5. päivä järjestettävässä GameXpo-tapahtumassa, jossa pelataan sen playoffit.

Playoffeihin edenneet neljä joukkuetta ovat (pistejärjestyksessä) Team Gigantti, ENCE eSports, Helsinki REDS ja NYYRIKKI Esports.

Kärkinelikon pistesaalis oli suurimmilta osin varsin tasainen. Euroopan tuore Contenders-mestari Team Gigantti eteni jatkoon puhtaalla viiden voiton saalilla, kun taas ENCE eSports ja Helsinki REDS seurasivat perässä viidellä ja neljällä otteluvoitolla.

Team Gigantin dominoivasta asemasta kertoo paljon se, että joukkue voitti kaikki lohkovaiheen pelinsä selkein 2-0 voittolukemin.

Neljäs playoff-joukkue, NYYRIKKI Esports, on hieman muiden joukkueiden pistetilannetta jäljessä kolmella otteluvoitollaan. Joukkue myös hävisi lohkovaiheessa kaikille muille playoffeihin edenneille joukkueille. Edessä on siis kova tsemppaus, mikäli NYYRIKKI haluaa poistua GameXposta mitalisija vyönsä alla.

Lohkovaiheen lopullinen pistetilanne on:

Joukkue Pisteet Voitot Häviöt Tasapelit Kenttävoitot
Team Gigantti 18 6 0 0 14
ENCE eSports 15 5 1 0 10
Helsinki REDS 12 4 2 0 8
NYYRIKKI Esports 9 3 3 0 7
Nemesis 6 2 4 0 4
FC Lahti Menace 3 1 5 0 3
Aces 0 0 6 0 0

Lähteet: Asus ROG, Peliliiga Kuvalähde: Blizzard

Eurheilu.comin projektivastaava Benjamin "Notah" Läärä pelaa kapteenina Helsinki REDSin Dota 2 -joukkueessa.