PUBG Finland on Suomen kiistatta suurin Battle Royale -pelitapahtumien järjestäjä, ja tästä nähdään taas taidonnäyte, kun GameXpossa pelataan “PUBG1000” nimeä kantava turnaus. 

Hot Seat -menetelmällä, eli sen mukaan kuin paikkoja vapautuu, pelattava turnaus kestää yhteensä kolme päivää. Pelaaminen käynnistetään “toimittajat ja vaikuttajat” erikoiskierroksella, kun etukäteisilmoittautumisen kautta mukana olevat pelialan vaikuttajat pääsevät kokeilemaan ampumataitojaan toisiaan vastaan. 

Suljetun kierroksen jälkeen alkavat avoimet pelit, joita järjestetään tasatunnein niin pitkään kunnes finaaliottelut pelaajat ovat selvillä. 

Turnaus pelataan Solo FPP -pelimuodossa, ja yhdelle kierrokselle mahtuu yhteensä 80 pelaajaa. Tarkemmat säännöt ja ohjeistus turnauksesta löytyy pubg1000.gg -sivustolta. 

Turnauksen järjestää PUBG Finland, ja tapahtuman yhteistyökumppaneina toimivat Jimm’s, Elisa, ASUS, Logitech, Rockstar Energy Drink, HAVU Gaming, Feniks sekä GameXpo. 

PUBG Finland etsii tapahtumaan vapaaehtoisia auttamaan järjestelyissä, joten nyt jokaisella aiheesta kiinnostuneella on mahtava tilaisuus päästä vilkaisemaan mitä suljettujen ovien takana oikeasti tapahtuu! 

Lähde: pubg1000.gg Kansikuva: Atte Haapalahti / Photocrew.fi