Gen.G Esportsin CS-kokoonpano on nyt valmis, kun joukkueeseen viidenneksi lenkiksi siirtyy 24-vuotias Hansel ”BnTeT” Ferdinand, joka pelasi aiemmin kiinalaisen TYLOOn riveissä. BnTeT liittyy joukkueeseen, johon jo aikaisemmin siirtonsa olivat varmistaneet Cloud9 -trio Timothy ”autimatic” Ta, Damian ”daps” Steele ja Kenneth ”koosta” Suen sekä viimeisimpänä vain 17-vuotias lupaus Sam ”s0m” Oh, joka hankittiin Envyn riveistä.

BnTeT on pelannut jo pitkään TYLOOssa, kun kiinalaisjoukkue hankki hänet Reccan riveistä maaliskuussa 2017. TYLOOn riveissä Indonesialaispelaajan keskimääräinen ratinglukema LAN-tapahtumissa oli vakuuttava 1.16 ja häntä on pidetty yhtenä Aasian parhaimpana CS-pelaajana.

Hansel ”BnTeT” Ferdinand vie kokoonpanopaikan Hunter ”SicK” Mimsiltä, joka toimi väliaikaisena tuuraajana, kunnes organisaatio sai kiinnitettyä viidennen pelaajan rosteriinsa. BnTeT pelaa kuitenkin vielä IEM Katowicen Aasian karsinnat TYLOOn riveissä ja siirtyy vasta tämän jälkeen Gen.G vahvuuteen. Gen.G Esports pelaa IEM Katowicen Pohjois-Amerikan karsinnat käyttäen Hunter ”SicK” Mimsiä.

Gen.G Esports kokoonpano näyttää tältä:

United States Timothy ”autimatic” Ta

Canada Damian ”daps” Steele

United States Kenneth ”koosta” Suen

United States Sam ”s0m” Oh

Indonesia Hansel ”BnTeT” Ferdinand

Australia Chris ”Elmapuddy” Tebbit (valmentaja)

Lähde: HLTV

Kuvalähde: Gen.G Twitter