Gaming Lounge Helsinki Finland laajentaa Tournaments-konseptiaan järjestämällä toukokuussa avoimen Dota 2 -turnauksen. Online-karsintoihin osallistuvista joukkueista neljä selviytyy Loungella 26. toukokuuta pelattavaan finaalivaiheeseen. Turnauksessa on tilaa kaikkiaan kuudelletoista joukkueelle, ja osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen on jo käynnissä.

GLHF Dota 2 -turnaus käynnistyy lohkomuotoisilla online-karsinnoilla 17.-19. toukokuuta. Karsintalohkojen voittajajoukkueet etenevät Loungen tiloissa pelattavaan finaalivaiheeseen, jossa kolmea menestyneintä joukkuetta muistetaan myös rahapalkinnoin.

Turnaukseen voi ilmoittautua verkossa. Mitään tasovaatimuksia turnaukseen osallistumiselle ei ole asetettu: osallistujilta ei edellytetä turnauskokemusta eikä liioin ammattilaishaaveita. Osallistuminen ei kuitenkaan ole ilmaista, sillä hintaa kisailulle muodostuu kaikkinensa viisi euroa pelaajaa kohden, eli 25 euroa joukkueelta. Osallistumismaksuilla katetaan tietokonevuokrat. Lisäksi osallistuminen edellyttää kuudentoista vuoden ikää.

Helsingin Kampissa sijaitseva GLHF-pelilounge on joulukuussa avattu pelikahvila, joka tarjoaa mutkattomia pelikokemuksia kaikenikäisille sukupuoleen tai pelikokemukseen katsomatta. Omien turnaustensa ohella GLHF järjestää myös kisakatsomoita ja pelitapahtumia.

 

Lähde: GLHF Kuvalähde: GLHF