Lauantaina starttaavassa Global Loot Leaguen finaaleissa on mukana 16 joukkuetta, joista suurin osa on Playerunknown’s Battlegroundsia seuranneille hyvinkin tuttuja nimiä täynnä. Lähestulkoon tuttuun tapaan ennakkosuosikkina turnaukseen lähtee Euroopan puolelta FaZe ja Amerikan suunnalta Ronin, mikäli runkosarjan pistetaulukkoa on uskominen.

Suomalaisedustusta löytyy tällä kertaa neljältä eri taholta. Fazessa hääräävät Jere ”Jembty” Kauppinen ja Anssi ”mxey” Pekkonen, jotka ovat suoriutuneet erinomaisesti tähänastisissa turnauksissa. Lumber Millissä tappoja niittänyt Aki ”Tryffeli” Minkkinen sijoittui joukkueineen neljänneksi GLL:n runkosarjassa, joten myös heiltä on odotettavissa kovaa suoritusta. Minkkinen antoi alkuviikosta Eurheilu.comille haastattelun ”mitä turnauksissa tapahtuu kulissien takana”, joka avaa hieman mitä tulevana viikonloppuna oikeasti tapahtuu! Katse kannattaa myös suunnata FlyeQuestin Lari-Pekka ”LosHD” Hopiavuoreen tekee major-turnaus debyyttinsä tänä viikonloppuna!

Viikonlopun ensimmäiset ottelut alkavat lauantaina 13.00 Erangelin pelaamisella yhteensä kahdeksan kartan verran ja sunnuntaina sirkus jatkuu taas 13.00 toisella kahdeksan ottelun sarjalla, mutta tällä kertaa Miramarin maisemissa. Voittajasta saadaan selvyys sunnuntai-iltana yhdeksän jälkeen.

Suomalaislegenda selostamossa

Viikonloppuna on myös hyvin mahdollista että selostamossa kuullaan hieman suomalaista vitsintynkää, sillä tapahtumaan on kiinnitetty analysaattoreiksi Anssi ”Andypyro” Huovinen ja yksi suomalaisen eurheilun legendoista Joona ”Natu” Leppänen. Saa nähdä millaista huumoria miehiltä löytyy, mutta ainakin mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa saattavat herrat viihdyttää suomalaisyleisöä klassisilla suomalaisilla heitoilla.

Viikonlopun mähinöitä pystyy seuraamaan Global Loot Leaguen Twitch kanavalta kokonaisuudessaan huomisesta alkaen, joten stay tuned!

Lähde: Global Loot League Kansikuva: Global Loot League