Global Loot Leaguen kolmas kausi huipentuu siniristilipun värisissä merkeissä, kun finaaleihin päässeet joukkueet ottavat toisistaan mittaa itsenäisyyspäivästä lauantaihin saakka. Kolmipäiväisen turnauksen aikana joukkueet kisaavat yhteensä viidentoista ottelun verran, ja voittaja lunastaa itselleen $100 000-palkintopotista maukkaat $40 000.

Mukaan tälle Global Loot Leaguen kauden huipennukselle mahtuu monia tuttuja tiimejä, mutta myös uusia tuttavuuksia. Odotettavissa ei varmastikaan ole suuria muutoksia kärkijoukkueisiin, kun vanhat tutut nimet ovat viime aikoina dominoineet kärkisijoja suhteellisen suvereenisti. Uudet joukkueet eivät ole päässeet hyppimään esimerkiksi Fazen, Liquidin tai Pittsburgh Knightisin nenille.

Suomalaisia turnauksessa on pelaamassa kärkijoukkueissa puolisen tusinaa. Excelerate Gamingin suomalaisnelikko näyttänee kyntensä joukkueen tähänastisista suurimmassa turnauksessa, Fazen Anssi “mxey” Pekkonen on jo vahva taitaja näissä karkeloissa ja Liquidin Samu “Sambty” ja Jere “Jembty” Kauppinen ovat taas kerran ottamassa ennakkosuosikkien asemaa turnauksesta. Turnauksessa ainoa yllätys olisi jos palkintopallille ei nousisi joku suomalaisista, sen verran kova on Pohjolan arsenaali tässä turnauksessa. Ja kun Ruotsissa pelataan niin voi melkein puhua kotikenttäedusta!

Turnaus lähetetään Global Loot Leaguen Twitch-kanavalta, ja karkelot alkavat huomenna Suomen aikaa kello viideltä ja loppuvat arviolta kello yhdentoista aikaan. Perjantain aikataulutus on täysin identtinen, mutta lauantaina ottelut alkavat ja loppuvat tunnin arkipäiviä myöhemmin. Eli jos huomenna linnanjuhlat ja Tuntematon Sotilas eivät nappaa niin tarjolla on huippulaatuista Pubgia – Ei muuta kuin Twitchin chatti sinivalkoiseksi merkkipäivän kunniaksi ja kannustamaan suomalaiset voittoon!

Lähteet: Liquidpedia, Global Loot League Kansikuva: Global Loot League