Yhtenä Flashpointin kumppanuusorganisaationa tutuksi tullut FunPlus Phoenix on saanut neuvottelut loppuun GODSENTin kokoonpanosta. Twitterissä on julkaistu kuva, jossa näkyy neljän nykyisen GODSENTIn pelaajien nimet listalla: Jesse ”zehN” Linjala, Martin ”STYKO” Styk, Pavle ”maden” Bošković ja Asger ”farlig” Jensen. Lisäksi on odotettavissa, että joukkueen valmentaja Jonatan ”Devilwalk” Lundberg siirtyy pelaajien mukana uuteen organisaatioon.

Viides pelaaja on kuitenkin vielä kysymysmerkki, ja tämä uutinen onkin omiaan nostamaan lisähuhuja siitä, olisiko ENCEstä penkitetty Miikka ”suNny” Kemppi organisaation viides pelaaja. DBLTAP uutisoi aiemmin, että GODSENT ja Ence keskustelisivat Kempin siirtymisestä. Kemppi kuitenkin itse penkitysuutisen jälkeen twiittasi, että vaikka hän on käynyt keskusteluja joidenkin kanssa, mitään päätöstä ei ole vielä tehty.

Vaikka neljä pelaajaa on jo julkistettu, on keskustelut yksittäisten pelaajien kanssa vielä kesken. FunPlus Phoenixin manageri Petar ”peca” Marković totesi, että pelaajat ja heidän edustajansa tarkistavat parhaillaan sopimuksia ennen kuin ne ”lopulta” allekirjoitetaan.

Lähde: HLTV