Entisten ENCE-tähtien, Miikka ”suNny” Kempin ja Jere ”sergej” Salon sekä ruotsalaisen Robin ”flusha” Rönnquistin CS-kokoonpano Gorillaz lähtee loppuvuoteen uudistuneella kokoonpanolla. Kokoonpano on kokenut paljon muutoksia sen jälkeen, kun se julkistettiin huhtikuussa, mutta nyt Kemppi kommentoi Ylelle, että koossa on viisikko, jossa kaikki ovat valmiita laittamaan tarvittavan sisään.

Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät virolainen Kevin ”HS” Tarn, joka on aiemmin pelannut esimerkiksi PENTA Sportsissa, OpTic Gamingissa ja Nordavindissa sekä belgialainen Richard ”ritchiEE” Mestdagh, joka on pelannut belgialaisessa EC Bruggen -joukkueessa, joka voitti toukokuussa ESL:n Benelux-maiden kansallisen liigan.

Uuden kokoonpanon pelaamista päästään näkemään keskiviikkona, kun Gorillaz kohtaa Malta Vibe Knockout Series 1 -turnauksessa Fiendin. Rönnquistin twiittien mukaan joukkue pelaa tämän viikon ottelunsa Serbiasta, jossa joukkue nyt harjoittelee yhdessä. Vaikka uusi kokoonpano syksylle on selvillä, ei joukkueen takana olevaa organisaatiota ole vieläkään paljastettu, vaikka siitä on jo pitkään vihjailtu.