CD Projekt Redin Witcher -pelisarjaan perustuva kilpakorttipeli Gwentin avoimen betavaiheen ensimmäinen kausi lähenee loppuaan. Tarkka päivämäärä kauden lopulle ilmoitettiin ensimmäistä kertaa tänään. Tieto on tärkeä, sillä toisin kuin kilpailevissa peleissä, Gwentissä jokaisen kauden tuhannelle jaetaan uniikkeja avatareja, avatar-reunoja ja titteleitä.

Lähes kolme kuukautta kestänyt kilpakausi on kerännyt paljon kritiikkiä, sillä alun perin kauden piti vaihtua jo kuun alussa ja moni pelaaja on kokenut, että kaudessa ei ole riittänyt pelattavaa näin pitkäksi aikaa. Viivytyksille ei ole annettu virallista syytä, mutta taustalla on luultavasti halu aloittaa uusi kausi Gamescomissa pidettävävien julkistusten jälkeen. Peli laajentaa tässä kuussa myös Kiinan markkinoille, millä on varmasti ollut vaikutusta aikataulutukseen.

Tulevasta kaudesta ei tiedetä vielä paljoa, mutta CDPR:n Community Specialist Pawel ”Burza46” Burza vihjaa että ensi kuussa julkaistaan uuden tyyppinen ladder johon pääsevät pelaamaan kaikki jotka keräävät vähintään 4200 Matchmaking Ratingiä tällä kaudella. Ladder luultavasti liittyy vahvasti Gamescomissa julkaistavaan Championship sarjaan, sillä tällä hetkellä vain noin 5000 pelaajaa maailmassa yltää 4200 pisteeseen.

Season palkinnot

Lähde: CDPR

Kuvat kaapattu lähteestä