Kaapo ”Kryma” Laine liittyi eilen virallisesti Helsinki REDSin Overwatch joukkueeseen. Laine on ollut mukana harjoituksissa jo noin viikon.

Laine pelasi ennen SkitLite joukkueessa, jonka saavutuksiin kuuluu ensimmäinen sija AOC Malta Cyber Series: Masters turnauksesta. Laine pelasi SkitLiten riveissä myös Assembly 2017 Winter laneilla helmikuussa, jossa vastassa oli suomen parhaat joukkueet, mukaan lukien hREDS. Harmillisesti SkitLite sijoittui Assemblyillä viimeiseksi ja joukkue lopetti toimintansa parin päivän päästä.

Kaapo ”Kryma” Laine vastasi eilen tiimin harjoituksien jälkeen muutamaan kysymykseen.

Lähestyikö hREDS sinua vai oliko jotain suhteita joukkueeseen jo aikaisemmin?

— Lähetin joukkuekapteenille eli Roopelle viestiä mielenkiinnosta ja hän sitten ilmoitti eteenpäin. Sain sitten yhteydenoton ja sovittiin milloin pidetään tryout.

Milloin aloitit Overwatchin pelaamisen?

— Vähän ennen julkaisua, kun open beta tuli. Oli mielenkiintoa closed betaan, mutta en sinne päässyt.

Milloin alkoi kiinnostus eSportsista?

— Pelatessani TF2:sta kovemmalla tasolla aloin seuraamaan myös Counter-Strikeä ja sitä myötä tutustuin suurempaan esportsiin. Overwatchista kuullessani halusin heti lähteä kilpailemaan.

Mitä pelejä olet pelannut aikaisemmin?

— Pelejä on tullut pelailtua kasuaalisesti erittäin nuoresta asti, mutta ensimmäinen kilpailullinen peli oli noin neljä vuotta sitten Team Fortress 2.

Mitkä fiilikset nyt kun pääsit hREDSin riveihin?

— Fiilis on erittäin hyvä, joukkue antoi hyvän vastaanoton ja ekasta päivästä lähtien tunnuin sopivani joukkueeseen erinomaisesti.

Kuva: helsinkireds.fi

Lähteet: liquipedia/assembly

liquipedia/skitlite