Useat Twitch-striimaajat ovat joutuneet hakkeroinnin uhriksi ja menettäneet sivustolla tekemiään tuloja, kertoo DEXERTO. Hakkerit olivat tunkeutuneet striimaajien käyttäjätileille, ja ohjanneet palkkamaksut toiselle tilille.

Striimaaja ja Twitch-partneri Killadelphia oli ensimmäinen, joka nosti tapauksen Twitchin tietoisuuteen. Hakkeri oli ohjannut Killadelphian Twitch-tulot omalle PayPal-tililleen, ja kun kuukausittainen palkka maksettiin, menivät rahat väärään osoitteeseen.

Jos  twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Killadelphian nostettua ongelman laajempaan tietoisuuteen, myös useat muut striimaajat ovat ilmoittaneet kokeneensa saman kohtalon. Striimaajat xSophieSophieDakillzor ja EliteJonas1 ovat kertoneet, että myös heidän maksutietonsa oli muutettu. Striimaajat ovat ihmetelleet, kuinka hakkerit ovat saaneet pääsyn heidän käyttäjätileilleen, vaikka kaksivaiheinen tunnistus on ollut käytössä ja salasana vaihdettu hiljattain tapahtuneen tietomurron jälkeen.

Twitchistä ei ole ollut tapauksessa apua, sillä yhtiön mukaan onnistuneita maksuja ei voi enää vetää takaisin. Rikoksen uhriksi joutuneista striimaajista ainakin Killadelphia on harkinnut oikeustoimia.

Lähde: Dexerto