Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto järjestää taas tänä vuonna esports-koulutusta yli 18-vuotiaille nuorille. Viime vuonna Orivedellä järjestetty linja siirtyy syksyksi kokonaan Tampereelle.

Koulutus pyrkii antamaan pelaajille mahdollisuuden kehittää taitojaan ja omistautua treenaamiselle. Viime vuoden osallistujista useat ovat päätyneet pelaamaan seuratasolle.

– Olemme saaneet nyt toiselle vuodelle paljon monipuolisempaa tarjontaa valmennukseen sekä opetuksen sisältöön. Palaute laadun parantamisesta on ollut täysin positiivista opiskelijoilta. Seuraavalle lukuvuodelle panostamme uusien tilojen lisäksi yhä lisää toiminnan ja opetuksen kehittämiseen, kertoo valmentaja Niklas Hirvelä SEUL:lle.

Lukuvuoden aikana käsitellään myös stressiä, ruokavaliota, unta ja liikuntaa. Vierailevina valmentajina ja luennoitsijoina nähdään muun muassa Slaava “Twista” Räsänen ja Samuli “elfi” Sihvonen.

Koulutus kestää koko lukuvuoden elokuusta toukokuuhun. Osallistujien on mahdollista majoittua asuntolassa ja saada opintotukea. Hintaa opetuksella+lounaalla on noin 90 – 95€/ vko.

Suoraan hakulinkkiin pääset tästä. Lisätietoja koulutuksesta: Ahlman.