HREDS julkaisi sivuillaan ilmoituksen kevään 2021 CS:GO -alkeiskurssin alkamisesta. Itse alkeiskurssi alkaa 18.1.2021 alkavalla viikolla, mutta hakuaika on käynnistynyt ja päättyy 10.1.2021.

 

Kurssin vetäjinä toimivat hREDS Akatemian valmentaja Mikael “Sotsi” Reenpää sekä edellisen alkeiskurssin valmentaja Samu “samuswaggins” Rantanen.

Alkeiskurssille hREDS hakee mukaan 13–17 vuotiaita innokkaita ja motivoituneita CS:GO-pelaajia taitotasosta riippumatta. Kurssilaiset jaetaan ryhmiin taitotason mukaan. Valmennettavien kanssa opetellaan parempia vuorovaikutustaitoja, harjoitusrutiineja ja käydään läpi, miten pelin ulkopuolisilla asioilla, kuten hyvällä unirytmillä, on vaikutusta omaan pelisuoritukseen. Alkeiskurssilta valmistuu kokonaisvaltaisempi pelaaja, jolla on perusymmärrys siitä, mitä kilpapelaamisen huipulle pääseminen vaatii.

Kurssi toteutetaan kokonaisuudessaan etänä. Ryhmät harjoittelevat kerran viikossa, ja yksi harjoituskerta kestää kolme tuntia. Kurssihintaan sisältyy yksityinen pelipalvelin, jossa nuoret harjoittelevat. Hintaa kurssilla on 120 euroa.

 

Alkeiskurssilla seura kertoo painottavansa sitä, kuinka tärkeää on laadukas ja viisas harjoittelu. Oppitunneilla kartoitetaan kaikkien kurssilaisten taitotaso ja sen perusteella laaditaan heille yksilöllinen harjoitusohjelma. Oppituntien jälkeen kurssilaiset saavat kotitehtäviä läpikäydyistä asioista.

Nuorilla on mahdollisuus ryhmäytyä samanhenkisten pelaajien kanssa. CS:GO on joukkuepeli, ja sen takia HREDS kertoo painottavansa erityisesti hyvän kommunikoinnin ja reilun pelifiiliksen merkitystä harjoituksissaan. Kurssilla ei suvaita kiusaamista, häirintää tai syrjintää missään muodossa. Seura sitoutuu tarjoamaan kaikille osallistujille turvallisen ja välittävän peliympäristön.

 

Kurssin kesto on 10 viikkoa aikavälillä 18.1. – 22.3.2021.

 

Kurssille valitaan osallistujat hakulomakkeiden perusteella. Alkeiskurssille valituille pelaajille ilmoitetaan mukaan pääsystä 13.1.2021 mennessä, ja heidät kutsutaan Discord-palvelimelle. Siellä pelaajat jaetaan ryhmiin ja he saavat tietää, minä viikonpäivänä kukin ryhmä harjoittelee.

Jos tämä kuulostaa itselle sopivalta, pääsee hakulomaketta katsomaan tästä!

 

Lähde: HREDS