Ahlmanin ammatti- ja aikuisopisto on avannut ilmoittautumisen vuoden mittaiselle eSports-linjalleen. Linja on tarkoitettu kilpapelaamisesta kiinnostuneille ja pelaamisesta jo kokemusta omaaville hakijoille. Hakuaika on avoinna 30.5.2019 asti ja itse koulutus kestää 13.8.2019.-20.5.2020.

Linjan opinnot jakautuvat opetukseen, pelaamiseen, elämänhallintaan ja valmennukseen. Opiskelijat käyvät lävitse mm. erilaisia pelistrategioita, terveellistä elämäntapaa, joukkuehenkeä, liikuntatreeniä sekä matemaattisia taitoja.

”Kilpapelaaminen vaatii paljon treenaamista. Ahlmanin eSport-linja mahdollistaa kokopäiväisen harjoittelun niin puitteiltaan kuin opetukseltaan. Opiskelutiloista löytyy ergonomiset sähköpöydät ja pelituolit, eikä menestyminen jää kiinni netin nopeudesta. Tutkinnon suorittanut ammattivalmentaja Niklas ”Nihvu” Hirvelä toimii linjan vetäjänä”, kerrotaan Ahlmanin tiedotteessa. Hirvelän lisäksi linjalla vierailee valmentamassa useita suomalaisen e-urheiluskenen tunnettuja nimiä.

”Meidän opiskelijat kuulevat huippuammattilaisilta, mitä todellisuus on. He saavat vinkkejä ja oppivat käsittelemään tappioita ja voittoja”, Hirvelä kertoo linjan verkkosivuilla.

Koulutus tapahtuu Tampereella, osoitteessa Hallilantie 23. Linja on maksullinen ja siitä veloitetaan 70-75 euroa viikko, plus mahdolliset ruoka- ja asumiskulut. Hakeminen vaatii 18 vuoden ikää, ja valinnat tehdään viimeisimmän koulutodistuksen sekä ennakkotehtävien perusteella. Lisätietoa linjasta ja hakuohjeet löydät täältä.

Lähde: Ahlman Kuvalähde: Ahlman