Rainmaker kutsuu Counter-Striken harrastajat ja huiput Suomen suurimpaan avoimeen turnaukseen. Turnaus kantaa nimeä Rainmaker Open ja se pelataan rushmode.gg-alustalla, joka on SJ Esportsin kehittämä uusi digitaalinen peliareena.

Alkusarjan ottelut pelataan maaliskuussa ja turnaus huipentuu kesäkuussa live-yleisön edessä, jossa nähdään turnauksen neljä parasta joukkuetta. Turnauksen palkintopotissa on huimat 60 000 euroa, josta voittajajoukkue kuittaa 22 000 euroa, toiseksi tullut 8000 euroa ja taas kolmanneksi sekä neljänneksi tulleet kumpikin 3000 euroa.

Jatkosarjan ottelut, semifinaalit ja finaalit ovat seurattavissa Elisa Viihde Sportilta sekä Elisa Viihteen Twitch-kanavalta.

”Alan arvoturnaukset on yleensä suunnattu vain ammattilaisille, ja palkintorahat ovat olleet harrastepelaajien ulottumattomissa” Kertoo Rainmakerin myynti- ja markkinointijohtaja Kim Lehtola. ”Siksi olemme ylpeitä, kun saamme lanseerata arvoturnauksen, johon kuka tahansa voi osallistua ja jossa kynnys merkittävien palkintojen ansaitsemiseen on poikkeuksellisen matala. Tällaista turnausta ei ole järjestetty aikaisemmin Suomessa, eikä välttämättä koko maailmassakaan.”

SJ Esportsin toimitusjohtaja Jari Karlsson kertoo turnauksen tärkeimmäksi tavoitteeksi sen, että harrastajilla on mahdollisuus mitata taitojaan myös Suomen parhaita pelaajia vastaan.

Alkusarjan turnauksia on yhteensä 12 ja kaksi ensimmäistä turnausta pelataan 21.-22.3.2020. Turnaukseen voi osallistua yhteensä 800 joukkuetta. Kaikkien 12 turnauksen voittajajoukkueet palkitaan 1000 euron palkinnoilla.

Turnaukseen voit ilmoittautua TÄÄLTÄ.

 

Lähde: Rainmaker

Kuvalähde: SJ – Twitter