Suomalainen e-urheiluorganisaatio HAVU Gaming julkisti tänään yhteistyönsä hypermarkettiketju Prisman kanssa. HAVU tunnetaan parhaiten Suomen parhaimmistoon kuuluvasta CS:GO-joukkuestaan, joka kisasi juuri FELin CS:GO-liigan finaalissa.

HAVUn roolina on avustaa e-urheilun asiantuntemuksellaan Prismaa, kun kauppakeskuksiin suunnitellaan ja rakennetaan uudenlaisia Prisma Gaming -osastoja. Osastoissa asiakkaat voivat ”tutustua pelaamisen maailmaan muiden ostosten lomassa”, mikä antaa ymmärtää, että kyseessä olisi interaktiivisempi ja toiminnallisempi osasto Prisman nykyisiin elektroniikkaosastoihin verrattuna.

HAVU Gamingin toimitusjohtaja Lasse Salminen kuvasi yhteistyön tuomia mahdollisuuksia näin:

”On upeaa lähteä yhteistyöhön Prisman kanssa! Prismalla on todella iso jalansija suomalaisten arjessa ja hienoa päästä kehittämään Prismasta vielä entistä parempaa pelikauppaa.  Yhteistyön kautta voimme tuoda HAVU Stream Teamille, ammattilaisjoukkueillemme sekä kaikille suomalaisille pelaajille lisäarvoa tapahtumien, tarjousten ja uusien valikoima-avausten kautta.”

Kyseessä on Prisman toinen yhteistyökumppanuus e-urheilutoimijoiden kanssa. Syksyllä järjestettävä Arctic Invitational -turnaus julksti jo viime kuussa yhteistyönsä Prisman kanssa. Jo tällöin oli puhe Prisma Gaming -osastoista nimenomaan toiminnallisina tiloina:

”Prismojen Gaming-pelialueille tulee kattava valikoima pelikoneita ja -tarvikkeita. Pelialueista tehdään viihtyisiä ja niissä voi muun muassa tutustua laitteisiin”, kertoi S-ryhmän kodin ja viihteen valikoimajohtaja Ville Vahla Arctic Invitationalin tiedotteessa.

Lähde: HAVU, Arctic Invitational Kuvalähteet: HAVU, Prisma