Kotimaisilla kentillä ja menestystä ulkomailla niittänyt HAVU Gaming tiedotti laajentavansa taistelupeli Dota 2:seen. Dota 2 – pelissä joukkueen jokainen pelaaja ohjaa yhtä sankareiksi kutsutuista taistelijahahmoista, joilla on erilaisia kykyjä ja pelityylejä. Ottelun aikana pelaajat keräävät hahmolleen kokemuspisteitä, rahaa ja esineitä pystyäkseen kamppailemaan vastustajajoukkuetta vastaan. Pelin voittaa joukkue, joka onnistuu murtamaan vastustajiensa puolustuksen ja tuhoamaan heidän tukikohtansa päärakennuksen.

Tiedotteessaan HAVU kertoo, että ajatus Dota 2 – joukkueesta kypsyi noin kolme vuotta sitten. Aiemmin organisaation pelivalikoimaan on kuulunut CS:GO– ja NHL20 – pelit, joissa HAVU on myöskin niittänyt runsaasti menestystä.

Organisaation toimitusjohtajana toimiva Lasse Salminen kommentoi tiedotteessaan, että ajatus perustaa oma urheilujärjestö 3 vuotta sitten keskittyi Dota 2:seen ja sen suomalaisiin pelaajiin. Dota 2 on myös peli, jonka parissa olen viettänyt henkilökohtaisesti erittäin paljon aikaa. Tämä tekee minusta erittäin iloisen, kun saamme tukea nuorta ja motivoitunutta suomalaista joukkuetta.

HAVU Gaming kertoo tiedotteessaan hankkineensa aiemmin Astronauts – nimellä tunnetun kokoonpanon, jossa on paljon potentiaalia ja henkilökohtaista taitoa sekoitettuna kokemuksella. Tulevan HAVUn Dota 2 – joukkueen valmentajana nähdään entinen Dota 2 – veteraani Benjamin ”Notah” Läärä.

HAVUn Dota 2 - joukkue:

Perttu “Megabauss” Pesonen (Carry)
Samu “MTD” Hautala (Midlane)
Mikael “GreedoT1” Sainio (Offlane)
Aapo “Nukkumatti” Riikonen (Support)
Jan “Womber” Kylmänen (Support)

Benjamin “Notah” Läärä (Coach)

Lähde: HAVU Gaming
Kuvalähde: HAVU Gaming