Kuvassa: HAVU Gaming

Vasta tämän vuoden maaliskuussa perustettu Havu Gaming on ehtinyt järisyttämään Suomen CS:GO-skeneä meteoriitin lailla. Joukkue ansaitsi kesän Assembly-tapahtumassa itselleen sekä suomen- että Pohjoismaiden mestaruuden, ja sen voittoputki on ollut muutenkin vaikuttavaa katseltavaa.

Viikonloppuna joukkue nappasi taas uuden sulan hattuunsa Seinäjoella järjestetyn Connection Lan -tapahtuman CS:GO-turnauksessa.

Turnaukseen otti osaa yhteensä kahdeksan joukkuetta, joita olivat HAVUn lisäksi REHTI, Rize Gaming, SkitLite, FCL.Menace, Vitalis, Conquer Gaming
ja Crystal Bears. Joukkueet kohtasivat toisensa ensin kahdessa neljän joukkueen lohkossa, joiden pudotuspelien kaksi parasta jatkoivat turnauksen playoffeihin.

Lohkovaiheessa HAVU nappasi itselleen jatkopaikan suvereenilla 2-0 voittotuloksella. HAVUn kädestä kaatui ensin REHTI (16-13) ja sitten FCL.Menacen peitonnut Vitalis (16-11). Vitaliksen onnistui kuitenkin taistella tiensä häviäjien lohkon lävitse ja ansaita itselleen paikka turnauksen playoffeissa.

Toisesta lohkosta jatkoon etenivät voittajien lohkon Conquer Gaming ja häviäjien lohkon SkitLite, jotka nekin olivat kohdanneet toisensa jo voittajien lohkon loppuottelussa.

Turnauksen semifinaaleissa yhteen ottivat HAVU Gaming ja SkitLite, sekä Conquer Gaming ja Vitalis. Niin HAVU Gaming kuin Vitaliskin peittosivat vastustajansa siistillä 2-0 tuloksella, ja joukkueet kohtasivat toisensa jälleen kerran itse finaalissa. Lopputulos oli kuitenkin sama kuin aiemminkin, ja HAVU Gaming kruunasi itsensä voittajaksi 2-0 lukemin.

Playoffien sijoitukset ja palkintosummat ovat:

Sijoitus Joukkue Palkintosumma
1. Sija Havu Gaming 3 000 €
2. Sija Vitalis 1 500 €
3.-4. Sija SkitLite 750 €
3.-4. Sija Conquer Gaming 750 €

Lähde: Peliliiga Kuvalähde: Connection Lan