HAVU Gaming on etsinyt korvaajaa Juho ”juhob” Lampiselle ja nyt sellainen on löytynyt toisesta suomalaisorganisaatiosta, SuperJymystä.

”Keskustelin joukkueen kanssa ja meillä oli useita eri vaihtoehtoja mielessämme. Pelaajakokeilujen jälkeen lähestyimme SuperJymyä mahdollisesta Lasse ZOREE Urosen siirrosta. Tämän jälkeen asiat etenivät nopeasti. ZOREE tuo meille uusia työkaluja käytettäväksi ja hän on yksi kokeneista suomalaisen skenen pelaajista”, toteaa HAVU Gamingin yhteisömanageri ja osakas Taneli ”disturbed” Veikkola.

”Kiitos Niklas Pehkoselle, sekä koko SuperJymyn organisaatiolle sulavista ja nopeista neuvotteluista siirron suhteen”, Veikkola lisää.

HAVU Gaming uusi kokoonpano:

Jesse “zehN” Linjala
Otto “ottoNd” Sihvo
Eetu ”sAw” Saha
Olli ”sLowi” Pitkänen
Lasse ”ZOREE” Uronen

Urosen siirron myötä SuperJymyn joukkueeseen avautui paikka, ja sen täytti saman tien Samuli “Twixie” Herrala.

Palapelin viimeinen pala on ollut vaikea löytää. Olemme saavuttaneet useita kakkossijoja, hävinneet semifinaaleita, joten muutos oli tarpeellinen. Pelaajat puhuivat siitä jo valmiiksi ja kun HAVU tarvitsi uutta pelaajaa, sovimme ZOREE kanssa, että hän on vapaa valitsemaan kahden joukkueen välillä. Neuvottelut HAVUn kanssa olivat todella helpot”, kommentoi SuperJymyn manageri Niklas ”lotibroS” Pehkonen.

ZOREE siirron myötä meillä oli jo uusi pelaaja mielessämme. Olemme seuranneet Twixien pelaamista pitkään ja hänen taitotasonsa 16-vuotiaaksi pelaajaksi on todella kova. Uskon, että hän tulee olemaan seuraava tähtipelaaja”, lisää Pehkonen.

SuperJymy uusi kokoonpano:

Elias “Jamppi” Olkkonen
Tony “arvid” Niemelä
Samuli “Twixie” Herrala
Tuomas “SADDYX” Louhimaa
Verneri “BONA” Junkala”

Kuvalähde: SuperJymy, Havu Gaming