Eilen HAVU Gaming julkisti uuden rosterin, kun se hankki aiemmin Written in the Stars -nimellä toimineen joukkueen. Joukkue keskittyy 6v6 -peleihin. Pari viikkoa aiemmin HAVU hankki NHL:n Gaming World Championship 2019 -turnauksessa kuudenneksi sijoittuneen Hannes ”Hansulinho” Kettusen organisaatioon, joten HAVU todella tekee valtausta NHL-ympyröissä.

”HAVU on kartoittanut eri vaihtoehtoja laajentaakseen uusiin kilpailullisiin peleihin. Urheilupelien suosion kasvu sekä vahva yhteisö ja historia jääkiekon ympärillä Suomessa antoivat meille aihetta satsata vahvasti NHL:ään ja haluamme näyttää maailmalle, että suomalaiset tulevat pysymään NHL:n huipulla myös tulevaisuudessa”, kertoo HAVU Gamingin toimitusjohtaja Lasse Salminen tiedotteessa.

HAVU osallistuu alkavaan NHL:n eSM-turnaukseen molempiin 1vs ja 6v6 -pelimuotoihin. Palkintopotissa on jaossa yhteensä 10 000 euroa, kun molemmissa 1vs1 ja 6vs6 -turnauksissa on jaossa 5 000 euroa. Livefinaalit pelataan paikanpäällä Assembly Summer -tapahtumassa 2.-3.8. välisenä aikana. 6v6-turnauksen lohkovaiheen joukkueet voit katsoa täältä.

Lähde: HAVU Gaming Kuvalähde: HAVU Gaming