Lauantaina pelatuissa ESL Pro League kauden 12. karsinnoissa kääntyivät suomalaisten kohtaamiseen, kun HAVU Gaming kohtasi Aleksi ”aleksib” Virolaisen tähdittämän OG:n. Ottelun alusta alkaen olikin selvää, että Virolaisen edustama OG lähti otteluun ennakkosuosikin viitta harteillaan, kun puolestaan HAVU pystyi lähtemän vapaammassa mielentilassa. Ottelussa pelattaviksi kartoiksi valikoituivat lopulta suomalaisjoukkueen valitsema Nuke, OG puolestaan otti Miragen. Lopulta, jos ottelu olisi edennyt kolmanteen karttaan, se olisi ollut Train.

Heti alkumetreistä lähtien oli selvää, ettei ottelu tulemaan kummallekaan joukkueelle murskajaismatka kohti voittoa. Hyvän aloituksen myötä HAVU siirtyikin nopeasti kolmen karttavoiton karkumatkalle, joka hieman sekoitti Virolaisen tähdittämän OG:n pankkitilannetta. Pienoinen johtoasema ei kuitenkaan hätäännyttänyt OG:n pelaajia serverillä, vaan se pystyi ottamaan seuraavat kolme kierrosta ja näin ollen tasoittamaan tilanteen tulostaulullla. Seuraavat kierrokset menivätkin vuorovedossa molemmin puolin. Lopulta ensimmäin puoliskon voittajaksi kruunattiin OG, joka pystyi aivan loppu hetkille jaksottamaan useamman kierroksen putkeen. Tämä vaikeutti entisestään HAVUn pelaamista, sillä joukkue ei saanut ensimmäisen puoliskon viimeisille kierroksille täyttä ostomahdollisuutta.

Jos ensimmäinen puolisko oli erittäin tasainen ja paikoitellen joukkueet pystyivät kasvattamaan kierrosmääräänsä useammalla kierroksella sekä samalla sotkea vastustajan rahatilanteen. Vaikka ensimmäinen puolisko menikin erittäin tiukasti OG:n nimiin, se ei kuitenkaan vaikuttanut HAVUn pelaajien mielentilaan negatiivisesti. Se karkasikin toisen puoliskon alussa 12-8 johtoon. Pitkään näyttikin, että OG:n puhti on täysin loppunut ja HAVU karkaa ensimmäisessä kartassa murskavoittoon. Vaikka HAVU olikin karannut pienoiseen johtoasemaan, pystyi Virolaisen tähdittämä tulla lopulta aina tasatilanteeseen 12-12. HAVUlla olikin momentum, jonka myötä se pystyi ottamaan tarvittavat kierrokset ja voitti ensimmäisen, oman karttavalintansa lopulta 16-14.

Toisena karttana nähtiin OG:n valitsema Mirage, jonka piti olla joukkueen vahvemmista kartoista. Jos ensimmäinen kartta oli jo erittäin tasainen, jatkui toisena karttana ollut Mirage samanlaisena. Joukkueita olikin erittäin haastavaa saada paremmuusjärjestykseenm, sillä joukkueet ottivat vuoronperään kierroksia. Tasaisuudesta myöskin kertoo se, että Mirage eteni lopulta jatkoajalle. Vaikka OG:lla olisi ollut mahdollisuus viedä ottelu kolmanteen karttaan varsinaisella peliajalla. Jatkoajalle mentäessä edessä oli varsinainen jännitysnäytelmä tai suorastaan trilleri. Jotta kartan voittaja saatiin lopulta selville, ratkaisuun tarvittiin yhteensä 47 kierrosta. Jatkoajan aikana HAVUlla oli parikin mahdollisuutta klousata kartta ja täten myöskin koko ottelu nimiinsä. Toisen mahdollisuuden tullen joukkue ei sitä jättänyt käyttämättä, vaan voitti toisen kartan nimiinsä 22-25 ja täten koko ottelun puhtaasti 2-0. Näin ollen HAVUn ottelut jatkuvat turnauksen seuraavalle kierrokselle ja vastaavasti OG joutuu kotimatkalle.