Suomalainen e-urheiluorganisaatio HAVU Gaming ilmoitti tänään lähtevänsä mukaan Rocket Leagueen. Organisaatio kiinnitti Finlandina tunnetun pelaajakolmikon, johon kuuluvat:

  • Tuomas ”Topa” Oikarinen
  • Ville ”Tossis” Tossavainen
  • Teemu ”TK” Kokko

Finland on kerännyt kunniaa mm. pohjoismaisen Frag League -liigan viidennellä sijalla ja suomalaisen Turpakäräjät-turnauksen voitolla.

HAVUn toimitusjohtaja Lasse Salminen kertoi organisaation tiedotteessa, että se on halunnut laajentaa pelivalikoimaansa ja jonkin aikaa ja Rocket League tuntui luontevalta vaihtoehdolta. Salminen kehui etenkin pelin yhteisöä ja kilpaskeneä.

Uusi aluevaltaus tekee HAVUsta toimituksen tietojen mukaan Suomen suurista e-urheiluorganisaatioista ainoan, joka on mukana Rocket Leaguessa. Pelillä on ollut kattava ja elinvoimainen kilpaskene jo pitkään, mutta sen siirtyminen Fortniten kehittäjän Epic Gamesin omistukseen on varmasti tuonut lisäuskoa pelin tulevaisuuteen.

Maailmalla Rocket Leaguessa menestyneitä suomalaisia ovat mm. Championship Seriesin mitalisijoille yltäneet Otto ”Metsanauris” Kaipiainen (Team SoloMid) ja Joonas ”Mognus” Salo (Complexity Gaming). Myös HAVUn tähtäin on lajin Championship Seriesissä sen alemman Rivals-sarjan kautta, ja tietenkin myös syksyn eSM-turnauksessa.

Lähde: HAVU Gaming Kuvalähde: Rocket League