Pelaajat.com julkaisi tammikuun loppupuolella, että tulevat tekemään yhteistyötä huippusuositun BLAST Premier -turnaussarjan kanssa. Yhteistyön myötä Pelaajatcom lähettää kaikki vuoden 2021 BLAST Premier CS:GO-turnaukset omalta Twitch-kanavaltaan, ja lisäksi he järjestävät Pelaajatcom Series Spring 2021 -sarjan. Huomenna perjantaina on tulossa jännittävä Pelaajatcom Series Showoff CS:GO-ottelu, kun ENCE ja HAVU kohtaavat toisensa ensimmäistä kertaa yli kahteen vuoteen.

ENCEn ja HAVUn kohtaamista on odotettu pitkään ja hartaasti. ENCE ja HAVU ovat tehneet paljon pelaajakauppaa keskenään, ja nyt ENCEn riveissä nähdään valmentajana aiemmin HAVUssa pelannut Eetu ”sAw” Saha ja pelaamassa Joonas ”doto” Forss, kun taas HAVUssa pelaa kaksin kappalein ENCEn entisiä pelaajia: Sami ”xseveN” Laasanen ja Jani ”Aerial” Jussila. Siinä missä fanit ovat odottaneet kohtaamista, vaikuttaa siltä, että myös joukkueet ovat innoissaan huomisesta ottelusta.

HAVUlla on ollut uskomaton voittoputki päällä: joukkueella on takanaan 15 voitettua ottelua, ja viimeisin voitto toi joukkueelle 47 000 dollaria. HAVU voitti Snow Sweet Snow 2 -onlineturnauksen kaatamalla finaalissa puolalaisen AGOn.

ENCEn uudelta kokoonpanolta on nähty viisi ottelua, ja niiden perusteella joukkueella menee hyvin. Ennen huomista kohtaamista joukkue on ehtinyt harjoitella yli kuukauden ajan viimeisten peliensä jälkeen. Huippu CS:sää on tarjolla varmasti koko rahan edestä, joten huomenna klo 18 kannattaa suunnata katsomaan paras kolmesta -ottelusarjaa Pelaajat.comin Twitch-kanavalle suomeksi selostettuna.