Blizzard Entertaimentin huippusuosittu kilpakorttipeli Hearthstone juhlii tällä viikolla 70 miljoonan pelaajan rajapyykkiä. Ennätyksen kunniaksi jokainen toukokuun aikana pelin avannut pelaaja saa lahjaksi kolme korttipakkaa uusimmasta Journey to Un’Goro lisäosasta. Pelaajaennätyksen lisäksi Blizzard kertoo myös että lisäosan myötä pelaajia oli samaan aikaan pelaamassa enemmän kuin koskaan pelin historiassa.

Viikon alussa Blizzard valoitti myös hieman aiemmin ilmoittamiaan suunnitelmia Wild moden suhteen. Wild on Hearthstonen pelimuoto, jossa on käytössä kaikki pelissä julkaistut kortit, pelimuodosta ei ennen tätä ole järjestetty virallisia kilpailuja.  Hearthstonen Esports-tiimin julkaisemassa tweetissä kerrotaan että toukokuun aikana Wildin ladderilla 64 parhaan joukkoon sijoittuneet voivat lunastaa paikkansa tulevaan viralliseen turnaukseen. Blizzard ei ole tähän mennessä kommentoinut tarkemmin turnauksen rakennetta saati palkintoja mikä on herättänyt närää kilpailijoiden keskuudessa.

Turnauksen lisäksi myös jo aiemmin luvattu Wild Heroic Brawl julkaistiin tällä viikolla. Tänään alkavassa tapahtumassa pelaajat voivat kilpailla areenaformaatissa omilla pakoilla. Kolme tappiota johtaa eliminaatioon ja 12 voittoa tietää pääpalkintoa, johon kuuluu 50 Journey To Un’Goro pakkaa, 3 kultaista legendary-korttia ja noin 1000 dustia ja kultaa. Osallistuminen Heroic Brawliin kustantaa 1000 kultaa tai 10 euroa.

Lähde ja kuvalähde: Blizzard