Hearthstonen Game Director Ben Brode julkaisi eilen illalla loistavia uutisia huippusuositun keräilykorttipelin ystäville. Tulevan lisäosan myötä Blizzard uudistaa tapaa jolla Legendary-kortteja saa pakasta. Muutos liittyy alkuvuodesta julkaistuun uuteen kolmen lisäosan julkaisutahtiin ja pelaajien huoleen pelin kallistumisesta sen myötä.

Muutoksen myötä ensi lisäosasta alkaen pakoista ei pysty enää saamaan Legendary-kortteja jotka pelaaja omistaa. Tämä auttaa niin pelaajia jotka haluavat kerätä kaikki kortit, kuin myös niitä joilla on varaa vain muutamaan pakkaan. Common, Rare ja Epic -kortteja voi yhä saada vaikka ne jo omistaisi, mutta uudistuksen myötä missään yhdessä pakassa ei voi olla yli kahta kopiota näistä korteista.

Tämän lisäksi Blizzard lupaa, että aina uuden lisäosan myötä pelaajat löytävät ensimmäisen Legendary-korttinsa ensimmäisten 10 avatun pakan joukosta. Tämä muistuttaa pitkästi laajasti suosittua tervetulopakkausta jossa pelaajille myydään 10 classic pakkaa, sekä yksi varma Legendary.

Nähtäväksi jää riittävätkö uudistukset kilpailemaan Gwentin ja The Elder Scrolls: Legendsin kaltaisten korttipelien kanssa näiden houkutellessa pelaajakuntaa halpuudellaan.

Lähde: