Pitkän odotuksen päätteeksi Blizzard julkaisi viimein katsauksen Hearthstonen seuraavaan lisäosaan, The Witchwoodiin. Tarkkaa julkaisupäivää ei ole vielä kerrottu, mutta lisäosan luvataan tulevan ulos huhtikuun puolessa välissä.

Ensimmäisten korttipaljastusten joukossa näytettiin jo kolme neutral legendary korttia. Paljastetuista korteista mielenkiintoisimpia ovat Baku the Mooneater ja Genn Graymane joissa on vahva pelin alussa tapahtuva efekti, mutta joita voi käyttää vain jos pakkasta löytyy ainoastaan parittoman hinnan kortteja (Baku) tai parillisen hinnan kortteja (Genn).

Julkaisuvideolla vilahtaa myös shamaanille tuleva legendary kortti ”Hagatha the …” joka vaikuttaa olevan uusi hero-kortti hahmoluokalle.

Perinteiseen tapaan pelaajille tarjotaan uudessa lisäosassa kolme ilmaista korttipakkaa, sekä satunnainen class legendary kortti.

Rush ja Echo ovat Wichwoodin uudet avainsanat

Ensimmäinen uusi avainsana on Echo joka antaa pelata kortin uudestaan saman vuoron aikana niin monta kertaa kuin pelaaja haluaa. Tämä mekaniikka nähtiin ensimmäisen kerran Kobolds and Catacombs lisäosan Unstable Evolution kortissa, mutta nähdään jatkossa myös minioneissa.

Rush puolestaan antaa minionin hyökätä samalla vuorolla kun se pelataan, mutta vain vastustajan minion kortteihin. Mekaniikka on tuttu Journey to Un’Gorossa julkaistusta Charged Devilsaurista, ja tulee varmasti antamaan kehittäjille mahdollisuuksia mielenkiintoisiin minioneihin.

Monster Hunt on uusi yhden pelaajan seikkailu

Kobolds and Catacombsin huippusuosittu adventure mode palaa uudistettuna seuraavassa lisäosassa. Pelaajille tarjotaan tällä kertaa neljä uniikkia sankaria, joilla yrittää voittaa kahdeksan AI:n hallitsemaa pomovihollista. Uudet hahmoluokat ovat rogueen perustuva Tracker, warrioriin perustuva Cannoneer, hunteriin pohjautuva Houndmaster ja mageen perustuva Time-Tinker.

Kaikilla uusilla hahmoluokilla on uniikki hero power kyky.

Ennakkotilaajille 20 pakkaa enemmän kuin aikaisemmin

Uuden lisäosan myötä Blizzard myös tarjoaa todellisen edun ennakkotilaajille, perinteiseen 50 euron hintaan saa Wicthwoodista jopa 70 korttipakkaa, sekä tietenkin eksklusiivisen korttitaustan.

Parhaiten lisäosan tunnelmaan pääsee Blizzardin virallisella julkistusvideolla:

Lähde ja kuvat: Playhearthstone

Päivitys 20:37 – Lisätty maininta mahdollisista uusista hero-korteista.