Hearthstonen kauan odotettu uusin päivitys julkaistiin viime yönä. Päivitys tuo peliin useita ominaisuuksia joita on pelaajien keskuudessa pyydetty pelin ilmestymisestä asti.

Pakkojen kopioiminen ja liittäminen

Tärkein muutos on varmasti mahdollisuus kopioida ja liittää pakkoja helposti. Kopiointia varten riittää että painaa pakkaa luodessa heron kuvaketta ja valitsee ”Make a copy”. Tämä antaa pakan sisällön tietokoneen leikepöydälle. Kun leikepöydälle on kopioitu pakka, riittää että avaa pakanluonnin oikealla herolla ja peli ehdottaa suoraan liittämistä. Järjestelmä helpottaa todella paljon peliä jossa pakkojen tekeminen alusta on aina ollut melko kankeaa. Järjestelmän pieni ongelma on, että pakan kopioiminen antaa kaikki tiedot, joten jos haluaa antaa ystävälleen vain pikalinkin liitettäväksi, pitää se kaivaa esimerkiksi Notepadilla.

Questit ystäviä vastaan

Toinen pitkään toivottu uudistus on mahdollisuus suorittaa kaikki pelin Questit myös ystäviä vastaan. Tämä auttaa erityisesti pelaajia jotka ovat keskittyneet vain muutamaan hahmoluokkaan, eivätkä siksi välttämättä onnistu kaikkien questien kanssa Casualissa tai Rankedissä. Uudistukseen pätevät samat säännöt kuin jo olemassaolevaan Challenge a Friend -Questiin, eli peli pitää pelata loppuun, pelkkä ensimmäisellä vuorolla luovutus ei toimi.

Muut muutokset.

Pienempänä muutoksena myös jatkossa kultaiset kortit ja normaalit kortit näytetään päällekkäin kun pakkoja tarkastellaan. Muutos helpottaa erityisesti turnauspelaajia jotka joutuvat ottamaan usein kuvia pakoistaan, minkä tämä tekee helpommaksi niin pelaajalle kun kuvien katselijalle.

Lisäksi käyttöliittymään on lisätty tieto kaikista Ranked mode voitoista classikohtaisesti. Uusia palkintoja ei lisätty pelaajille joilla on tuhansia voittoja, mutta on mukava nähdä edes jonkinlaista tilastoa omasta pelihistoriasta. Samalla vaihtoehtoiset herot kuten vastikään julkaistu Maiev Shadowsong päivitettiin niin, että niistä erottaa mikäli pelaajalla on 500 voittoa kyseisellä classilla.

 

Lähde ja kuvat: Blizzard