Eilen Hearthstoneen ilmestyi uusi päivitys, jossa kahdeksalle vanhalle kortille tuli niiden kuvituksiin merkittäviä muutoksia. Muutokset keskittyivät erityisesti veriroiskeisiin ja seksikkäisiin asentoihin. Suurimman muutoksen koki provoisovasti pukeutunut naisdemoni Succubus, joka korvattiin Felstalkerilla, nelijalkaisella demonilla joka on tuttu World of Warcraftin universumista. Kortti on nimeä lukuunottamatta identtinen Succubuksen kanssa.

Hearthstonen yhteisö ei muutoksista tykännyt. Yhteisön sisällä on tullut teorioita siitä, että pelin kehittäjä Blizzard Entertainment olisi sensuroinnut sen vanhempaa ja kypsempää taidetyyliä noudattaakseen kiinalaisia säännöksiä tai rauhoitellakseen nuorempaa yleisöä.

Tänään Blizzard vastasi yhteisön epäilyksiin ja kiisti molemmat teoriat. PCGamerissa julkaistussa vastauksessa Hearthstonen johtava tehtäväsuunnittelija Dave Kosak väittää, että kortit päivitettiin vastaamaan paremmin pelin nykyisen taidetyylin standardeja. Kotakussa julkaistussa artikkelissa toinen Blizzardin edustaja jakoi Kosakin lausunnot, vedoten myös identiteetin kehityksen vuosien saatossa olleen syy päivitettyyn taidetyyliin.

Lähde: Dotesports Kuvalähde: PCGamer