Marraskuun 2.-4. päivä järjestettävässä GameXpo-tapahtumassa panostetaan e-urheiluun aimo kaupalla. Jo aiemmin julkistettujen turnausten lisäksi tapahtuma paljasti eilen paikan päällä järjestettävän PUBG-turnauksen, josta lupaillaan Suomen suurinta. Kapasiteettia turnauksessa on jopa tuhannelle pelaajalle.

Turnauksessa ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan mukaan pääsee paikan päältä jonottamalla paikkaansa seuraavalle pelikierrokselle. Kerralla pelaajia mahtuu mukaan 80 ja pelikierroksia järjestetään arviolta parikymmentä. Jokaisen pelikierroksen kolme parasta etenevät sunnuntain finaaliin, jonka palkintopotti on 5000 euroa. Turnauksen ikäraja on 16 vuotta.

”Olemme ylpeitä pystyessämme tarjoamaan Suomessa aivan uudenlaisen pelielämyksen”, kommentoi myyntipäällikkö Antti Hassinen Messukeskuksesta. ”Nyt kuka tahansa yli 16-vuotias messukävijä voi aistia miltä kiihkeä turnauspelaaminen tuntuu ja millaista on olla oman elämänsä e-urheilija. Näin massiiviseen live-turnaukseen pääsee harvoin mukaan.”

Lisätietoa GameXpoista ja sen e-urheilutarjonnasta löydät Messukeskuksen verkkosivuilta.

Lähde: GameXpo Kuvalähde: GameXpo