Helsinki Reds ilmoitti tänään laajentavansa osallistumistaan myös Counter Strike: Global Offensiven pariin. Reds julkisti kiinnittäneensä Toni ”toNppa” Luhtapuron joukkueen valmentajaksi.

Luhtapuro on entinen ammattilais- CS:GO-pelaaja ja yksi Suomen menestyneimmistä valmentajista. Aiemmin Luhtapuro on toiminut HAVU Gamingin valmentajana, jonka tueksi hän suorittaa valmentajan tutkintoa Varalan urheiluopistolla.

Joukkueen pelaajia Helsinki Reds ei vielä julkistanut, mutta kertoo tiedotteessaan, että pelaajat selviävät lähitulevaisuudessa. Reds on myös saanut kutsun osallistua Telian järjestämään CS:GO-liigaan.

”CS:GO-joukkueen rakentamisessa päätimme laittaa ensin perustukset kuntoon ja siksi Luhtapuron saaminen meille töihin on merkittävä asia. Hänen johdollaan kokoamme joukkueen, jolla lähdemme haastamaan maan kärkeä CS:GO-liigassa”, kommentoi hREDSin manageri Christer Kasurinen joukkueen tiedotteessa.

Tuleva CS:GO joukkue kasvattaa Helsinki REDSin lajiedustuksen viiteen, Hearthstonen, Dota 2:n, Fortniten ja Tekken 7:n lisäksi.

Lähde: Helsinki Reds Kuvalähde: Helsinki Reds