REDSin ensimmäinen julkistettu pelaaja uudessa joukkueessa on Dreamhack Winter mestari Sauli "Zumpp" Rinta-aho joka on aiemmin kilpaillut lyhyesti entisessä TORI kilpapelijoukkueessa.

"Keskustelut Saulin kanssa aloitettiin jo muutama kuukausi ennen Dreamhack Wintereitä, ja mestaruuden jälkeen sopimus lyötiin lukkoon nopeasti." Kommentoi Helsinki REDSin manageri Christian "Surturus" Kasurinen

Yhteensä kokoonpanoon on otettu kolme pelaajaa, joka tarkoittaa, että REDS voi kilpailla Hearthstonen virallisesta joukkuemestaruudesta. Joukkuemestaruus on uudistus, joka julkaistiin uudistetun maailmanmestaruuskiertueen myötä. REDSin kaksi muuta pelaajaa julkaistaan tiistaina ja keskiviikkona.

"HCT:n uudistusten myötä 2018 on loistava aika meille laajentaa mukaan Hearthstoneen. Uskon, että valitsimme sellaiset kolme pelaajaa joiden kanssa meillä on realistinen mahdollisuus kärkitaistoon tänä vuonna." Kertoo Kasurinen

Kasurinen ei vielä kommentoi, ketkä kaksi liittyvät punapaitoihin Zumpp:n rinnalle, mutta tiedossa mitä ilmeisemmin on pelaajia maan kärkikaartista.

Suomessa Hearthstone on jäänyt pitkälti muitten pelien jalkoihin, joten REDSin mukaantulo toivottavasti antaa uutta puhtia kotimaiselle korttipelaamiselle. REDSin lisäksi Suomessa Hearthstone pelaajia löytyy ENCE eSportsista. HAVUsta, Conquer Gamingistä ja Crystal Bearsista, mutta REDS on ensimmäinen organisaatio joka lähtee kilpailemaan joukkuevoitosta kolmella pelaajalla.

Lähde ja artikkelikuva: Helsinki REDS

muokattu 14:30 - lisätty maininta HAVUsta