Viikon ottelut pelattiin suurimmilta osin tiistaina ja keskiviikkona ja se saa päätöksen tänä yönä kun Kiina kohtaa Brasilian ja Taiwan saa vastaansa Meksikon. Ottelu on erittäin tärkeä Kiinalle joka hävisi ensimmäisellä viikolla tiukasti Ruotsille. Toinen häviö olisi Kiinalle murskaavaa, sillä joukkue lähti turnaukseen yhtenä selkeistä ennakkosuosikeista. Meksikolle kyseessä on turnauksen avausottelu, kun taas Taiwan tavoittelee toista voittoaan mikä nostaisi maan lohkokärkeen. Ottelut pelataan alkaen 04:00 Suomen aikaa ja sen voi katsoa Hearthstonen viralliselta Twitch-kanavalta.

Eurooppalaisten tähtipelaajien joukkueille viikko oli täynnä pettymyksiä. Rdun Romania, Naimanin Kazakstan ja Lifecoachin Saksa kärsivät kukin tappion ja ovat nyt 0-2 turnauksessa. Tappio oli erityisen karvas Saksalle jonka kokoonpano nousi yhdeksi turnauksen kovimmista Viperin korvattua viime hetkellä P4wnyhoffin. Kaksi tappiota ei tarkoita vielä eliminaatiota Round Robin lohkoissa, mutta Saksan ja muiden tie seuraavaan lohkovaiheeseen vaikeutuu huomattavasti.

Suomi kohtasi omassa ottelussaan Chilen. Ottelusta muodostui yksi turnauksen pisimmistä. Yli kaksi ja puoli tuntia kestäneen ottelun edetessä molemmissa joukkueissa oli havaittavissa uupumusta, mutta Suomen onnistui pitää itsensä paremmin kasassa ja voittaa sarja lukemin 3-2. Suomen pelaamat pakat voi katsastaa alta ja pelit löytyvät Twichin arkistoista. Voitto nostaa Suomen ottelupisteet yhteen-yhteen ja sijoituksen E-lohkon kolmanneksi. Seuraavassa ottelussa Suomi kohtaa tällä hetkellä lohkoa 1-0 otteluin johtavan Italian 10.5.

Lähde: Blizzard