Counter-Strike: Global Offensiveen keskittynyt uutis- ja ottelusivusto HLTV.org uutisoi toissapäivänä suomalaistähti Aleksi ”allu” Jallin siirtymisestä ruotsalaisen GODSENTin joukkueen ESEA-kokoonpanoon. allun nimi on lisätty GODSENTin ESEA-profiiliin.

HLTV:n mukaan Jalli pelaisi joukkueessa ESEA:n Mountain Dew -liigan ottelut. GODSENT ei voi peluuttaa liigan otteluissa 15-vuotiasta ruotsalaislupaustaan Ludvig ”Brollan” Brolinia, sillä ESEA:n sääntöjen mukaan liigaan osallistumisessa on 16 vuoden ikäraja.

Näillä näkymin Jalli korvaa liigan peleissä Brolinia paikkaamaan hankitun Ali ”konshi” Abdulazizin, joka on ehtinyt pelata kuusi ottelua liigaa, mutta heikoin tilastoin. GODSENT on voittanut liigassa kuudesta ottelustaan kolme.

Viimeksi FaZe Clania ja OpTic Gamingia edustanut Jalli jäi vaille joukkuetta, kun OpTic laittoi helmikuun alussa CS-kokoonpanonsa täysin uusiksi.

GODSENT ja Jalli eivät ole kommentoineet asiaa. 25-vuotias suomalaispelaaja on ilmoittanut olevansa avoin eri joukkueiden tarjouksille sen jälkeen, kun hän vapautui OpTicista.

GODSENTiä valmentaa suomalainen Niko ”naSu” Kovanen. Vuonna 2016 Fnatic-legenda Markus ”pronax” Wallstenin toimesta perustettu joukkue on tehnyt historiansa aikana useita pelaajavaihdoksia ruotsalaispelaajien kesken, mutta suuret saavutukset ovat toistaiseksi antaneet odottaa joukkuetta.

GODSENTin kokoonpano:

Simon ”twist” Eliasson

Joakim ”disco doplan” Gidetun

Fredrik ”freddieb” Buö

Hampus ”hampus” Poser

Ludvig ”Brollan” Brolin

Niko ”naSu” Kovanen (valmentaja)

Ali ”konshi” Abdulaziz (ESEA-pelit)

Aleksi ”allu” Jalli (ESEA-pelit)

Lähde: HLTV Kuvalähde: Helena Kristiansson / DreamHack