Viime lokakuun loppupuolella hREDS ilmoitti ensimmäisenä suurena suomalaisena organisaationa lähtevänsä mukaan Riotin kesällä julkaisemaan fps-peli Valorantiin. Joulukuussa hREDSin manageri Christer Kasurinen kertoi, että peliin mukaan lähtemistä oli suuniteltu pitkään, ja jo beta-vaiheesta lähtien organisaatio oli etsinyt päteviä pelaajia joukkoonsa.

Nyt kuitenkin hREDSin ja Valorant-joukkueen tiet eroavat. Pelaajat ja valmennushenkilökunta ovat yhdessä tehneet päätöksen, etteivät jatka tulevaisuudessa yhdessä. Pelaajien sopimukset ovat päättyneet. hREDSin tiedotteessa kommentoidaan, että heidän kokoisensa organisaation täytyy nähdä mihin pelin ekosysteemi on menossa ennen kuin investoivat siihen enemmän aikaa ja resursseja.

hREDsin kokoonpanossa tapahtui muutoksia vuoden alussa, kun Toni ”Ube” Häkli ja Sami ”Haamu” Sutinen jatkoivat kohti uusia mahdollisuuksia. Jäljelle jäivät silloin Ilari ”Iluri” Puranen, Jussi ”Skipah” Mehtälä sekä Santeri ”Bonecold” Sassi, ja nyt hekin jättävät hREDSin paidat naulakkoon.