Fortnitepelaajat käyvät keskustelua mahdollisesta uudesta rakennusmateriaalista pelin 2. kaudelle jo pelissä olevien tiilen, puun ja metallin rinnalle.

Fanit ja pelaajat ovat odottaneet uutta kautta peliin jo ikuisuuden ajan. Tämän hetkinen Fortnite Chapter 2, 1. kausi onkin ollut ylivoimaisesti koko pelin olemassa olon pisin.

Viimeisimpien vuotojen perusteella Fortnite-skenessä on alkanut spekulaatioita, että Epic Games julkaisisi pelin 2. kaudelle uuden rakennusmateriaalin. Vuodossa oli kartan ”Eye Land” nimisessä paikassa kullasta tehtyjä huonekaluja ja rekvisiittaa. Fanit uskovat tämän tarkoittavan sitä, että peliin olisi tulossa rakennusmateriaaliksi kulta.

Uskotaan, että kyseisiä rekvisiittoja aletaan näkemään jo ennen uuden kauden alkua, mutta rakennusmateriaaliksi kulta tulisi peliin mukaan vasta tulevalle kaudelle.

Redditin puolella Fanit ovat esittäneet omia teorioitaan materiaalin suhteen.

This is what i think the gold props would be for in Season 2 Chapter 2. from FortNiteBR

Huhu on jakanut fortniteskeneä kahtia. Jotkut uskovat, että kullasta tehtyjä rakennelmia olisi miltei mahdotonta hajoittaa. Tämä voisikin vaikuttaa pelin metaan ja kilpapelaaminen muuttuisi radikaalisti.

Kaikki on kuitenkin vielä huhujen tasolla, eikä Epic Games ole antanut virallista lausuntoa uuden materiaalin esittelemisestä.

 

lähde: fortniteintel

kuva: fortniteintel / epicgames