Martin ”Rekkles” Larsson seuraa League of Legendsin MM-kisoja ensimmäistä kertaa sivusta sitten vuoden 2016. Larsson pelasi pitkään Fnaticissa, mutta jätti joukkueen viime marraskuussa, sillä hän päätti, että hänen on aika siirtyä eteenpäin. Uudeksi joukkueeksi paljastui G2 Esports.

G2:n kokoonpanon uskottiin olevan todella vahva Larssonin liityttyä siihen. Vuosi 2021 ei kuitenkaan ollut ruusuinen, sillä keväällä joukkue oli LEC-liigassa kolmas, ja syksyllä jäi neljänneksi, häviten juurikin Larssonin vanhalle joukkueelle Fnaticille. G2 jäi ilman yhtäkään turnausvoittoa, ja ensimmäistä kertaa MM-kisojen ulkopuolelle.

Nyt lähteet ovat kertoneet Dot Esportsille, ettei Larsson palaa ensi vuonna G2 Esportsin riveihin, vaan organisaatio on myymässä hänen sopimustaan, joka loppuisi marraskuussa 2023. Lähteiden mukaan G2 on sisäisesti kertonut Larssonin olevan lähdössä välittömästi.

G2 on ollut valikoiva, minkä organisaatioiden kanssa se käy neuvotteluita tähtipelaajasta. Team Vitality on ilmaissut kiinnostuksensa Larssoniin, mutta lähteiden mukaan G2 ei ainakaan tällä hetkellä ole valmis neuvottelemaan organisaation kanssa.

Lähde: Dot Esports