Ranskalaisorganisaatio G2 on HLTV:n mukaan ilmaissut kiinnostuksensa FaZe:n tähtipelaajasta Nikola ”⁠NiKo⁠” Kovačista ja näin ollen uutismedian mukaan molemmat organisaatiot olisivat aloittaneet pelaajasiirtoon liittyvät keskustelut. Jotta siirto onnistuisi, se vaatisi yhden suurimmista siirtomaksuista CS:GOn historiassa.

On vielä epäselvää, että kuka mahdollisesti ranskalaisorganisaatiossa antaisi tilaa bosnialaiselle ihmelapselle. Suurinta spekuloinnin aihetta on aiheuttanut, että FaZe:n tähtipelaaja korvaisi G2:n François ”⁠AmaNEk⁠” Delaunayn.

Kovač on edustanut FaZea maaliskuusta 2017 alkaen, jolloin hän siirtyi mousesportsista noin 500 000 dollarin siirtosummalla Dot Esportsin mukaan.

On mahdollista, että huhuttu siirto tullaan saamaan päätökseen tulevina viikkoina. Huomioitavaa on kuitenkin, että kumpikaan taho ei halunnut kommentoida siirtoon liittyen HLTV:lle.

Jos Kovač siirtyisi FaZesta ranskalaisorganisaatioon, pääsisi hän pelaamaan yhdessä oman serkkunsa kanssa, sillä G2:sen aktiiviseen viisikkoon kuuluu Nemanja ”⁠huNter-⁠” Kovač.

Vihjailut serkusten yhdessä pelaamisesta on käynyt todella kuumana, sillä ranskalaisjoukkueen tähtipelaaja julkaisi elokuun lopussa omalla twitter-tilillään kuvan, jossa serkukset poseeravat samankaltaiset paidat käsissään.

Lähde: HLTV
Kuvalähde: NiKo:n facebook