Reilu vuosi sitten julkaistu Riotin taktinen ammuntapeli Valorant on ottanut hyvin jalansijaa kilpapelaamisessa, ja vuoden mittaan onkin nähty muun muassa useiden CS:GO-konkareiden hyppäävän Valorantin pariin. 

Nyt kun VALORANT Champions tour: Masters Berlin -suurturnaus on saatu päätökseen ja joulukuussa pelattavat mestaruuskisatkin ovat ihan nurkan takana, organisaatiot siirtävät katseensa jo seuraavaan kisakauteen – mukaan lukien ne organisaatiot, joilla omaa Valorant-tiimiä ei vielä ole. 

Yksi näistä organisaatioista on huhujen mukaan KOVA Esports. VLR.gg -sivuston toimittajan ”CocoJD”:n lähteiden mukaan suomalaisorganisaatio KOVA olisi aikeissa kiinnittää pohjoismaisista pelaajista koostuvan joukkueen HSDIRR:n. Tällä hetkellä Euroopan power rankingissa sijalle 28. sijoittuva HSDIRR koostuu kahdesta suomalais- sekä kolmesta ruotsalaispelaajasta. 

Huhuttu kokoonpano on

  •  Jesse ”JESMUND” Terävä
  •  Jani ”shed” Marjanen
  •  Benjamin ”vicious” Guilotte
  •  Hampus ”Supmah” Svensson
  •  Alend ”Ale” Khalaf

Marjanen ja Guilotte ovat pelanneet aiemmin NoPoaching -joukkueessa ja Terävä ollut Team Vitalityn leivissä. Khalaf on ollut osa EXCELin Valorant-kokoonpanoa ja Supmah jätti hiljattain espanjalaisen UCAM Esports Clubin.

Vaikka kyseessä on vain huhu, Twitterin perusteella jotain vaikuttaa kuitenkin olevan tapahtumassa; Marjanen postasi viime viikolla Twitter-tililleen GIF-kuvan, jossa lukee ”It’s official”, Se on virallista.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

 

Lähde: VLR.gg

Eports media solutions Oy omistaa eurheilu.comin ja KOVA Esportsin.