Fortniten uusi päivitys on saapunut ja sen mukana myös uusia huhuja ja vuotoja tulevasta. Uuden seasonin alkaminen on jännittävää aikaa Fortniten pelaajille, koska se tarkoittaa, että peliin on tullut runsaasti uutta, aina aseista uusiin skineihin. Erityisen mielenkiintoista se tekee tiedonvuotajille, koska heille on paljon tutkittavaa ja he ovatkin löytäneet yhden todella mielenkiintoisen nimen.

Luotettava Fortnite-vuotaja Lucas7yoshi löysi vihjeen, joka viittaa supersuositun räppärin Travis Scottin tulemista peliin. ”Tämä paljastaa jonkinlaisen yhteistyön hänen ja Fortniten välillä” – Lucas7yoshi paljastaa. ”Tarkat yksityiskohdat eivät ole vielä selvillä, mutta voi turvallisesti sanoa, että se on todennäköisesti skini ja jotain muuta sen lisäksi.”

Travis Scott olisi täydellinen valinta, koska hänellä on todella vakava side peliin ja hänellä oli väitetysti suuri ruoli sen kokonaiskasvussa. Vaikka Drake saakin kaikki otsikot, maaliskuun 2018, kun Ninja pelasi rap-supertähden kanssa, oli myös Travis Scott mukana pelaamassa.

Tämä striimi rikkoi monia katsoja-ennätyksiä ja kiihdytti Ninjan nousua ison yleisön tietoisuuteen. Ninja onkin saanut peliin oman skininsä ja näyttää siltä, että Scott voisi olla seuraava.

 

Lähde: Dexerto Kuvalähde: Epic Games