Tanskalaisorganisaatio MAD Lionsissa penkille joutuneen Lucas ”Bubzkji” Andersenin tilanne tulevaisuuden osalta käy todella kuumana, nimittäin HLTV:n mukaan tanskalaisten oma ylpeys Astralis olisi kiinnostunut hankkimaan nuoren pelaajan riveihinsä.

HLTV kertoo sivuillaan, että organisaatioiden väliset olisivat hyvällä mallilla ja Andersen olisi valmis siirtymään Astraliksen vahvuuteen ennen elokuussa pelattavaa Kölnin turnausta.

Jos spekuloitu siirto tapahtuu, niin tanskalaisorganisaatio kasvattaisi pelaajalistaansa kahdeksaan pelaajaan. Kuitenkin pelaajasiirto on perusteltavissa, sillä ennen pelaajataukoa tanskalaisten oma ylpeys ei ole pystynyt palaamaan pelillisesti omalle tasolleen.

Tilanteesta mielenkiintoisen tekee se, että joukkueen tähtipelaajana tunnettu Nicolai ”device” Reedtz kommentoi HLTV:n podcastissa, että joukkueen kokoonpanosta poissa ollut Lucas ”gla1ve” Rossader palaisi sairaslomaltaan elokuussa. Joukkueen tähtipelaaja oli kuitenkin varsin vaitonainen, kysyttäessä Andreas ”Xype9x” Højslethin paluusta. Astralis pelaa seuraavan kerran 18. elokuuta alkavassa ESL One Cologne 2020 – turnauksessa.

Lähde: HLTV
Kuvalähde: ESL