Kuten aiemmin on nähty, suomalaiset Valorant-pelaajat ovat olleet haluttuja nimiä nimekkäisiin ulkomaisiin organisaatioihin. Suomalaiset organisaatiot eivät vielä juuri ole peliin mukaan lähteneet, joten huippunimiä on jo useampi valunut muualle. Nyt huhujen mukaan yksi nuori osuja olisi jälleen ottamassa paikkansa ulkomaisen organisaation Valorant-tiimissä.

Puolalaisen Wezlo Esport -julkaisun mukaan viime päivinä fnatic on testannut vähintään viittä pelaajaa, joiden joukossa on muun muassa FaZe Clanin helmikuussa jättänyt Olof ”olofmeister” Kajber sekä suomalainen, viime vuonna opiskeluiden takia penkille siirtynyt Nikita ”derkeps” Sirmitev. Muut puolalaisjulkaisun mainitsemat nimet ovat puolalainen Michał ”Buld” Sokal ja Mikołaj ”Mickebwoy” Chojnacki.

Sirmitev pelasi aiemmin KOVA Esportsin riveissä, ja niitti mainetta erityisesti loistavana AWP-pelaajana. Opiskelujen lisäksi nuori pelaaja on selkeästi käyttänyt aikaa myös Valorantin pelaamiseen, mikäli huhut pitävät paikkansa ja fnatic häntä joukkoihinsa havittelee.