FaZe on päässyt yhteisymmärrykseen MIBRin kanssa ja ovat suorittaneet pelaajakaupan. Marcelo ”coldzera” David siirtyy MIBRin penkiltä FaZeen. Siirtosummaa ei ole julkistettu. Siirtojulkistus tulee todella myöhään, sillä FaZe kilpailee tänään alkavassa ESL One New York 2019 -turnauksessa, jossa osallisena on 8 kovaa joukkuetta. B-lohkoon sijoitettu FaZe lähtee todella tuorein kokoonpanomuutoksin turnaukseen, jossa palkintorahaa turnauksesta on jaossa 200 000 dollaria.

Siirtosaagan julkistus leijui pitkään ilmassa ja lopulta ilmoitus tuli julki kun ”coldzera” oli nähty useissa Instagram-tarinoissa listattuna paperille FaZen kokoonpanoon New Yorkin turnaukseen.

24-vuotias ”coldzera” on palkittu 2 kertaa HLTVn maailman parhaan pelaajan tittelillä, vuosina 2016 ja 2017. Brasilialainen on pelannut urallaan isoissa turnauksissa ja on kaksinkertainen major-voittaja.

Kölnissä 2019 pelattu ESL One -turnaus jäi MIBRin ja coldzeran viimeiseksi yhteiseksi. Joukkueen jatkuvat huonot esitykset ja kilpailusijoitukset saivat brassipelurin suivaantumaan ja hän halusi tulla penkitetyksi. ”coldzera” halusi uusia haasteita uralleen ja voittaa titteleitä.

FaZen kanssa samassa alkulohkossa pelaavat Astralis, NRG ja OpTic. FaZe pelaa ensimmäisen ottelunsa New Yorkissa tänään 21:35 ja vastaan asettuu yhdysvaltalaisjoukkue NRG.

 

 

FaZen kokoonpano muutosten jälkeen:

Olof ”olofmeister” Kajbjer

Nikola ”NiKo” Kovač

Håvard ”rain” Nygaard

Marcelo ”coldzera” David

Helvijs ”broky” Saukants

Janko ”YNk” Paunović (valmentaja)

 

 

Lähde: Twitter & HLTV

Kuvalähde: ESTNN