Helsingin keskustassa sijaitsevassa kauppakeskus Citycenterissä järjestetään huomenna e-urheilutapahtuma CITY ESPORTS EVENT. Tapahtumaan kuuluu suosituiden e-urheilulajien näytös- ja haasteotteluita sekä alan johtohahmojen puheenvuoroja. Kyseessä on myös oiva tilaisuus kokeilla pinnalla olevia e-urheilulajeja kuten Fortnitea, Dota 2:ta ja NHL 18:aa.

Haasteotteluissa pääsee ottamaan mittaa tunnetuista tubettajista sekä perinteisen urheilun konkareista. Tapahtumassa järjestetään Dota 2 CITY ESPORTS 1v1 -mestaruusottelu, ja Fortniten haasteotteluissa pääsee pelaamaan yhdessä tubettajien Blokessin ja Karoliina Tuomisen kanssa. NHL 18 –pelissä taitojaan pääsee punnitsemaan jääkiekon olympiamitalisti Petri Varista ja Jokereiden Pekka Jormakkaa vastaan.

Suomalaisia e-urheilupelaajia tapahtumassa edustaa Dota 2:ta OG:ssä pelaava Jesse ”JerAx” Vainikka, joka varmisti juuri joukkueineen paikan tämän vuoden The International –turnauksessa. Tapahtuma on faneille erinomainen tilaisuus päästä tapaamaan yhtä Suomen menestyksekkäimmistä pelaajista.

Tapahtumassa kuullaan myös Suomen e-urheilukenttää vastikään ravistelleen Suomen Kilpapelaamisen Liiton johtajan Teemu Hiilisen puheenvuoro kilpapelaamisen tulevaisuudesta. Myös Suomen Elektronisen Urheilun Liitto on paikalla, sillä liiton varapuheenjohtaja Otto Takala avaa tapahtumassa näkökulmaansa nuorisopelaamiseen.

Tapahtumapaikkana tulee olemaan Citycenterin K1-kerros osoitteessa Kaivokatu 8. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja se on avoinna klo 15-19. Meininkiä voi myös seurata suorana lähetyksenä Twitchin kautta.

Aikataulu:

15:00 Tapahtuma alkaa

16:00 Näytösottelu Fortnite

16:30 SEUL puheenvuoro

17: 00 Näytösottelu NHL 18

17:30 SKL puheenvuoro

18:00 Dota 2 1v1 -mestaruusottelu

Tämä uutinen tehtiin yhteistyössä CITY ESPORTS EVENTin järjestäjien kanssa.