Vain kolme kuukautta koossa ollut tanskalainen CS:GO-tiimi HYENASin jäsenet ovat päättäneet lopettaa leikin lyhyeen, ja pelaajat etsivät yksinään uusia tarjouksia. Uutinen tiimin hajoamisesta tuli sen jälkeen, kun 23-vuotias Markus ”Kjaerbye” Kjærbye ilmoitti eläköityvänsä CS:GO:n parista.

HYENASin kokoonpano koostui niin vapaista kuin penkitetyistäkin pelaajista. Esimerkiksi Kjærbye oli penkitettynä FaZen riveistä. Hänen lisäkseen joukkueessa oli Heroicista penkitetty Johannes ”b0RUP” Borup sekä ilman mitään sopimuksia tai velvoitteita olevat Philip ”aizy” Aistrup, Nicklas ”gade” Gade sekä Frederik ”Fessor” Sørensen.

Joukkue ei saavuttanut suurta menestystä kolmen kuukauden aikana. Yksi merkittävimmistä turnauksista, joihin se osallistui, oli RMR-turnaus Flashpoint 3, jossa se kuitenkin sijoittui viimeiselle sijalle hävittyään FunPlusPhoenixille ja Anonymolle. Alemman tason joukkueita vastaan HYENAS pärjäsi kohtuullisesti, mutta ilmeisesti motivaatiota tai halua jatkaa yhdessä ei enää ollut Kjærbyen jätettyä joukkueen.

Lähde: HLTV