Tänään alkavassa, 100 Thievesin luotsaamassa turnauksessa, päästään näkemään, kuinka ammattipelaajat taistelevat toisiaan vastaan Riot Gamesin uusimmassa pelissä. VALORANTin suljettu betatestaus on ollut käynnissä jo reilun viikon, ja peliä on kehuttu todella paljon. Turnaus kulkee nimellä 100 Thieves Invitational.

VALORANTia on epäilty CS:GO:n, Fortniten ja Overwatchin tappajaksi, ja monet tunnetut pelaajat ovatkin lähteneet kokeilemaan VALORANTia, kuten juuri Overwatch-uransa lopettanut Timo ”Taimou” Kettunen. Nähtäväksi jää, kuinka moni lopulta siirtyy uuteen peliin pelatakseen sitä ammattilaistasolla.

Turnaukseen on kutsuttu kahdeksan joukkuetta, jotka koostuvat nykyisistä ja entisistä ammattipelaajista, suosituista sisällöntuottajista sekä tietysti niistä, jotka haluavat tulevaisuudessa olla ammattilaisia VALORANTissa. Esimerkiksi Team Nadeshotista löytyy neljä 100 Thievesin CS:GO-pelaajaa. Kaikkia turnaukseen osallistuvia joukkueita ei ole vielä julkaistu, vaikka turnaus on tarkoitus aloittaa jo tänään.

Julkaistut tiimit:

Team Shroud
shroud
Skadoodle
AZK
Brax
Hiko

Team timthetatman
timthetatman
Mendo
Poach
fl0m
Aceu

Team Yassuo
Yassuo
m0xy
xQc
Albralelie
iiTzTimmy

Team CouRage
CouRage
n0thing
ShahZaM
SicK
crashies

Team Nadeshot
Nadeshot
jks
jkaem
Gratisfaction
AZR

Turnausta voit seurata 100 Thievesin Twitch-kanavalla.

Lähteet: Liquipedia, Essentially Sports. Kuva: 100 Thieves/Twitter