IEM Katowice 2020 -turnaus saatiin eilen illalla pakettiin, kun Natus Vincere kruunattiin turnauksen voittajaksi. NA’VI kaatoi finaalissa ranskalaisen G2:n tylysti 3-0.

Counter-Strike: Global Offensive on hurjassa suosiossa tällä hetkellä ja luvut sen kuin jatkavat kasvamistaan.

 

Finaaliottelu G2 vs. NA’VI saavutti 1 002 132 katsojan huipun. Hyvän vertailupisteen antaa se, että viime syksyn Major-turnauksessa Berliinissä katsojahuippu finaalissa jäi ainoastaan 837 748, kun Astralis ja AVANGAR kamppailivat turnauksen finaalissa. Edellisvuoden IEM Katowice 2019 Major-turnauksen finaalissa katsojamäärät nousivat samanaikaisesti 1 205 103, kun ENCE ja Astralis mittelivät paremmuudestaan.

NA’VIn ottelut turnauksessa olivat erittäin suosittuja ja yksi syy siihen on valtava venäläiskatsojien määrä. NA’VIn neljä viimeisintä ottelua aina pudotuspeleihin pääsystä finaaleihin saakka kiinnostivat katsojia eniten. Jopa NA’VI vs. FaZe kuolemanottelu puolivälieräpaikasta kiinnosti ihmisiä enemmän, kuin G2 vs. fnatic välieräkamppailu.

Suurin osa turnauksen live-lähetyksien seuraajista käytti Twitch-striimauspalvelua, jossa oli samanaikaisesti huimat 814 084 katsojaa.

 

Lähde: Esports Charts

Kuvalähde: iem